torsdag 27 februari 2014

Nytt uppdrag - vi flyttar hem i sommar!




Idag blev det offentligt att vi kommer att flytta hem till Sverige i sommar för att bli kårledare på kåren i Uppsala. Vi är glada och tacksamma och vi tror att Herren är med och leder i detta!
Vi har tagit detta beslut på grund av att vi tror att det är bäst för vår familj, särskilt för vår äldre son som inte funnit sig till rätta här i Puerto Rico. 
Tacksamma att få tjäna Herren var han än sänder oss! Tacksamma att få vara en del av Frälsningsarmén! Tacksamma att Herren har en plan för oss och att han öppnar dörrar.

"Vi vet att för dem som älskar Gud samverkar allt till det bästa, för dem som är kallade efter hans beslut. " Rom. 8:28

4 kommentarer:

  1. Kjære gode dere! Vi tror Uppsala korps er heldige som får dere som korpsledere! Lykke til! Må Herren velsigne dere og bevare dere uansett hvor dere er.
    Vi går også inn i nye oppgaver fra august, som DC i vestre divisjon i Norge.Er takknemlige for det. Masse gode hilsener fra Magna og Jostein

    SvaraRadera
  2. Tack för hälsningen Magna, den värmde! (Även om det inte är så kallt här!:) önskar dig och Jostein många välsignelser i Er nya tjänst. Vi står tillsammans i bön. Ni är fina förebilder för oss som vi tackar Gud för. Kram

    SvaraRadera
  3. Var välsignade i allt ni gör. Välkomna hem till Sverige!
    Hälsningar
    Lennart
    soldat i Ronnebykåren

    SvaraRadera